lauantai 15. joulukuuta 2012

Päivitystä projektiin Ajellaan, ajellaan.

53 päivää sitten olen viimeksi tankannut omalla rahalla. Tämän jälkeen tankki on täyttynyt erilaisin (laillisin) konstein. Olen ajanut työajoa kilometrikorvauksin, tehnyt mystery shopper -asiointeja huoltoasemille tankaten tämän turvin, saanut hyvityksiä auton lainaamisesta ja kyydityksistä.

Trippimittari näyttää nyt ajetun 2960 kilometriä siitä lähtien kun omalla rahallani tankkasin tankin täyteen 23.10. Aika hyvin. Polttoainelahjakortteja on vielä 40€ edestä käyttämättä, yksi mystery shopping -tankkaus jälleen tiedossa, sekä tammikuun puolella pitkä työmatka jonka km-korvauksilla saan tankin taas täydeksi.

2 kommenttia:

  1. Hei P.Antti! Mitä kuuluu? Vuosi lähenee loppuaan! Kuinka etenee projektisi? Viime aikoina ei ole sinulta paljon tullut päivityksiä - ethän nyt anna bloggausinnon lopahtaa? Olisi mukava lukea kuulumisia ja uusia vinkkejä. Olen nimittäin saanut teksteistäsi paljon inspiraatiota omaan talouden hoitoon, sekä vinkkiesi avulla ihan konkreettisia lisäansioita, ja hurjasti asennemuutosta. Tämän alan blogeilla vaan on jostain syystä tapana lopahtaa. Liekö syy monilla siinä, että säästötavotteita ei saavutettakaan aiotulla tavalla, jolloin omaa epäonnistumistaan ei halua jakaa.. Toisaalta ehkäpä kirjoittaminen ja asian pohtiminen saisi monet taas oikeille raiteille oman kulutuksen ja päämäärän suhteen. Itsekin olen miettinyt talousaiheisen blogin aloittamista, mutta toistaiseksi nyt ainakin lueskelen vielä muiden juttuja. Yksi hyvä bloggaamisen aihe voisi olla muuten kooste hyvistä talousblogeista. Anyways, tsemppiä ja annathan kuulua itsestäsi pian uudestaan. Hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle 2013! -Heidi

    VastaaPoista
  2. Hei Heidi!

    Suuri kiitos kommentistasi! On hienoa jos tämä "pieni lapseni" tuottaa jollekin ajatuksia, ideoita ja inspiraatiota.
    Blogipostauksien harventamiseen loppuvuotta kohden on hyvin yksinkertainen syy; joulukuun hektisyys työ- ja kotirintamalla.

    Uusi vuosi on tuloillaan, ja monenlaista ajatusta tämänkin blogin puitteissa on. Innostus ei kohdallani ole laimentunut, vaikka jotkin muut blogini ovat vielä tätäkin enemmän olleet jäissä.

    Vuodenvaihde tuo ensimmäisenä mukanaan monenlaiset koonnit kuluneen vuoden pyrkimyksistä teidän luettavaksenne.

    VastaaPoista