perjantai 20. syyskuuta 2013

Viikkoraha 38

Nyt saan ilmoitettua viikkorahan jopa etuajassa, kun edellisillä viikoilla on mennyt yliaikaa.

Viikko toi rahaa useasta lähteestä.

Palautin kolikkokipon pankkiin. Tein virheen siinä että unohdin että yli 100€ ylimenevästä osasta joutuu maksamaan palkkion pankille. Siitä että käsittelevät rahaa. Joka on heidän tehtävä. Sen lisäksi että veloittavat tähtitieteellisiä palvelumaksuja. Ärsyttävää. Kolikoista 143,88€. Tarkoituksella laitoin kippoon KAIKKI kolikot useiden viikkojen ajan, tuo summa ei siis koostunut pelkistä senttikolikoista. Siitä ei kuitenkaan montaa kuukautta ole kun viimeksi kolikot vein.

Eräs affiliatekumppani oli maksanut tilille 6,88€. Ei paljon, mutta on mukavampi saada edes ne muutamat eurot mitä tuolta on tehnyt, useimmat paikat kuitenkin pitävät maksun minimirajana joitain kymmeniä euroja.

Lisätyön palkka, 188,46€. Tuo on jo hyvä tulos, yleensä se ei noin paljon ole. Syyskuun työtunnit paukkuvat kyllä tuonkin yli ja se näkyy seuraavassa palkassa. Lisätyöstä maksan suurta veroprosenttia, varmuuden vuoksi, että ei mene tulorajat yli.

Myin huuto.netissä erään tavaran hintaan 30€.

Yhteensä Lisäviikkorahaa tällä viikolla 369,22€. Korjaa nollaviikkojen laskemaa keskiarvoa kivasti. Tosin tuollekin summalle tuli jo käyttöä erään pienimuotoisen katastrofin vuoksi.

Viikolla tein muutaman sadan euron arvosta mysteerikeikkaa. Näistä palkkio tulee aikanaan. Silloin hommaan nähty vaiva ja aika on unohtunut, ja palkka tuntuu siinä vaiheessa "ilmaiselta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti