tiistai 29. lokakuuta 2013

Ostohyvitys - cashbackia käyttämästäsi rahasta


Ostohyvitys.fi – Bonusta verkko-ostoksista
Tällä kertaa otan kokeiluun paljon näkyvyyttä saaneen Ostohyvityksen. Palveluhan toimii siten, että jokainen sen kautta nettiostoksensa tekevä saa osan käyttämästään rahasta takaisin itselleen. Ostohyvitys saa ensin itse siivun jokaisesta tapahtumasta missä raha liikkuu, ja tästä siivusta antaa käyttäjälle osan. Koska ilman käyttäjää (sinua ja minua) Ostohyvitys ei saisi mitään. Toisaalta, jos tekee ostoksensa suoraan jostain verkkokaupasta, et itse voi saada osaa hinnasta takaisin.

Ajatus on vähän kuin ruokakauppoihin keskittämisessä; mitä enemmän ostat palvelun kautta, sen enemmän saat käteistä takaisin itsellesi. Erityisesti lähestyvän joulun kiihtyvä verkkokauppa voi tuottaa sekä asiakkaalle että Ostohyvitykselle mukavasti tuohta.

Tein nyt niin että ostin pari joululahjaa käyttämällä Ostohyvitystä. Odotan että hyvitys kirjautuu tilille. Palvelun käyttö on erittäin yksinkertaista; rekisteröityminen onnistuu joko Facebookin tunnuksilla tai sähköpostiosoitteella.
Voit myös värvätä kavereitasi mukaan, kirjautuessasi saat omilta sivuiltasi käyttöön linkin jota voit hyödyntää. Tutustu!

LISÄYS: Hyvitys kirjautui näkyviin parissa minuutissa. Sinne sitä sitten kertyy pikkuhiljaa, kotiutuksen raja on 15€. Tuohon voi saada lisäpotkua muuten sillä, että jokaisesta palveluun tuomasta ystävästä saat hyvitystilille 0,50€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti