perjantai 25. huhtikuuta 2014

Viikkoraha 17

Vietän viikonlopun muualla joten laitan kuluneen viikon lisäansiot jo tänään vaikka lauantai on "the päivä".

Pari tilitystä saapui vihdoin, kuukausi onkin ollut aika hiljainen tähän saakka.
S-ryhmän osuusmaksun korko saapui tilille, samoin blogituloja Googelta ja Tradetrackerilta. Edellisessä tekstissä olikin TT:sta.

Laitan tähän kuvan jonka äsken otin kuvakaappauksena Cashcraten sivuiltani. Aiemmin olen siitä kirjoittanut mm. täällä. Viimeisenä neljänä päivänä olen kasvattanut CC:n tiliä $2.40 edestä. Ei paljon, kuitenkaan kyselyihin vastaaminen ei kauaa vienyt. Edellisen shekin lähettämisen ja tilin nollaamisen jälkeen tilille on kuitenkin jo kertynyt $9.38. Asetin nostorajaksi $100 että shekin käsittelykulujen jälkeen jäisi rahaa vähän enemmän käteen. Jos jouluksi saisi tuon satasen kerättyä. Mitä enemmän saa ihmisiä mukaan, sen enemmän sekin kerryttäisi tiliä. Jos liityt kauttani, saan muistaakseni 5 jenkkisenttiä per päivän kysely ja $3 kun tienaat $10. En ole ihan varma miten nuo bonukset menevät, osa taitaa koskea vain jenkkiläisiä liittyjiä. Parhaat rahat tulisivatkin niin että saa värvättyä amerikan ihmeitä mukaan. Lätkäisen kuvan kaveriksi taas muistutukseksi bannerin joka päivittää kulloisenkin ansaintatilanteeni.

http://www.cashcrate.com/4804173






Viikkoraha kuluneelta viikolta  134,03€. Tässä siis osuusmaksun korko ja blogitulot (nettona). Lasken nuo siten että vaikka tilille tulee enemmän, pitää niistä maksaa verot jotka olen ottanut huomioon varsinaisen työn veroprosenttia korottamalla. Lasken tuon veroprosentin mukaisesti tilityksistä osan pois että syntyisi käsitys siitä oikeasta käteen jäävästä määrästä. Tämä auttaa itseäkin pysymään paremmin kärryillä. Osuusmaksun korko on verotonta, samoin useimmista lisätöistä tulee tilille suoraan nettopalkka jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti