lauantai 5. heinäkuuta 2014

Viikkoraha 27

Yli puolet vuodesta mennyt. Syksyahdistus alkaa ellei loppukesä ole erinomainen. Toivotaan paljon Keski-Eurooppalaisia pimeitä ja lämpimiä elokuun iltoja, ne on kesässä parhaita.

Kesä on kyllä melkoisen kulutusherkkää aikaa kun joka paikassa tapahtuu ja mansikoita ja jäätelöäkin on kiva torilla käydä syömässä. Siksipä on hyvä että muuten laihaan lompakkoon tipahtelee sellaisiakin rahoja joita voi käyttää ilman tunnontuskia.

Lisäviikkorahan ajatuksena on ollut vain alkaa huomioimaan sitä miten paljon tietyllä tapaa ylimääräistä rahaa ihmisen elämään voikaan tulla. Suurimpia viikkorahoja olen toki käyttänyt ihan laskuihin ja sen sellaiseen, mutta taskunpohjalle menevät on humputettu ilman erityistä laskemista tai säätelyä. Tiukassakin taloudessa elävä ihminen tarvii sopivasti löysää. Blogin aloittamisen jälkeen (siitä jo 2 vuotta!!) kaikenlaisia lisätöitä on tullut kuvioihin mukaan ja välillä "ylimääräiset" viikkorahat ovat olleet monessa sadassa eurossa. Jokainen sentti on kohteensa löytänyt eli vaikka välillä olisi tuntunut että paljon olisi tullut kotiinpäin, on aina vakuutuslaskuja, autonkorjauksia tai muita ikäviä asioita odottamassa maksamista.

Kuluneen viikon ylimääräiset rahat tulivat parista lisätyöpaikasta. Yhteensä rahaa näistä 105,89€.
Lisäksi lenkillä löysin pari pulloa, 0,80€.
Kokonaissumma siis 106,69€. Ja torimyyjät saakoon näistä osansa kun takuuvarmasti menen aurinkoiseen säähän kahvittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti