maanantai 14. tammikuuta 2013

Viikkoraha 2 / 2013 + kuukauden säästövinkki

Vuoden toinen lisäviikkoraha on varsin poikkeuksellinen. Mistään en nimittäin saanut varsinaisesti rahaa, mutta plussalle jäin silti.

P.Antti on toistaiseksi tupakoimatta ja maksaa itselleen "savuttomuusrahaa" askin verran päivässä. Koska tupakka on kuulunut elämään tiiviisti reilut kymmenen vuotta, on siihen mennyt raha ollut itsestäänselvyys. Tämän vuoksi maksan itselleni saman summan päivittäin, ainakin toistaiseksi.
Tupakoitsijana tiedän, että mussutuslässytys röökin poltosta saa niskavillat pystyyn, eikä kukkahattutätimäinen valistus toimi kuin korkeintaan päinvastaisesti hermosavuja provosoimalla, joten tämä ei ole lopettamisen autiutta hypettävä tekstinpätkä. Ehkä enemmän toteamus että näinkin voi tehdä.
Kuukauden säästövinkkinä siis; säästä tupakka-aski päivässä. Jos et polta, "aloita" ja laita vaikka kahden viikon ajan vitonen säästöön. Jos poltat etkä halua lopettaa, "lisää" kulutustasi puoleentoista tai kahteen askiin.

Viikossa sain rahalippaaseen kerättyä 37,80€ (7 x 5,40€).

Savuttomuusrahaa maksan ehkä vielä seuraavan viikon itselleni. Katsotaan.

Nyt alkanut viikko tuo mukanaan mysteerikeikkoja lähemmäs kymmenen, näistä tulee sitten korvausta vähän myöhemmin.
Huuto.netin laitoin toistaiseksi boikottiin tehomyyjäehtojen tiukentuessa. Tehomyyjänä olen myynyt huomattavasti vähemmän tavaraa, ja olen joutunut maksamaan kaikesta komission. Komissioprosenttia nostettiin taannoin lisää, lisäksi tuohon titteliin johtavaa tuotemyyntirajaa laskettiin puolella. Lisäksi, kun olin unohtanut maksaa parinkymmenen sentin komissiomaksun, sain siitä viiden euron muistutuslisän. Ei näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti