lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viikkoraha 3 - 10 / 2013

Nyt täytyykin ottaa nettipankin tiliotteet avuksi että saan katsottua monen viikon Lisäviikkorahat. Itsekään en muistaisi, sen verran pitkältä ajalta täytyy nyt päivittää:

Viikko 3:
Tiliote paljasti muutaman kympin palkan tulleen joulukuussa tehdystä lisätyöstä.
Lisäviikkorahaa 40,40€. Tupakanpolton lopettamisesta en muistaakseni enää itselleni kannustinrahaa maksanut ensimmäisten päivien jälkeen.

Viikko 4:
Väliviikko, ei ylimääräisiä tuloja mistään.

Viikko 5
Tälle viikolle kilahti kassaan rahaa ainoastaan mysteerishoppaamisesta tulleista palkkioista. Kolmesta eri paikasta yhteensä 116,87€.

Viikko 6
Väliviikko, ei ylimääräistä tuloa.

Viikko 7
Tällä viikolla sain sekä mysteerishoppaamisesta palkkaa, mutta myös parin tunnin muusta työstä. Yhteensä varsin kiitettävät 431,83€!!


Viikko 8
Tämä oli poikkeuksellinen viikko, sillä tilille tuli muutama kymppi blogeista peräisin olevaa rahaa. Tilitys 33,36€.

Viikko 9
Sain sekä matkakorvauksia että tuntiliksaa alkuvuodesta tekemästäni pienestä opetustyöstä. Suurin osa loppusummasta on kuitenkin mysteerishoppauksesta peräisin olevista palkoista ja palkkioista. Lisäviikkorahaa yhteensä 246,09€.


Viikko 10
Palkkaa pienestä lisätyöstä mitä alkuvuodesta tein. Alkuvuoden pullot palautin, niistä 4,25€. Yhteensä 62,77€.


Vuosi on lähtenyt tässä valossa todella mukavasti käyntiin, ja onpa se muutenkin. Erilaiset virkistävät keikkatyöt ja vauhdikas mysteeriostaminen pitävät mielen virkeänä ja lompakon siinä lyönnissä että laskujen ja lainojen jälkeen jää kahvitteluihin ja pieneen ekstraankin rahaa.
Lisäviikkorahojen turvin olen lähdössä jälleen laivalle, tavallaan koko matka tulee taas ns. ilmaiseksi.

3 kommenttia:

  1. Vihdoin viimein tännekkin päivitystä olit saanu aikaan. Hienosti jälleen olet saanut ylimääräisiä euroja kasaan. Itsellä vähän on tahti laantunut, ettei aivan mahdottomiin ekstroihin ole päässyt. Osan taannoin sijoitinkin yhteen akvaarioon lisää, josko tästä saisi kunnon kukoistavan kasviakvaarion lisää. Oletko päässyt kokonaan irti tupakoinnista nyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Henna!
      Eikö se ole mukava lisä, jos on saanut kuitenkin jotakin itselleen arvokasta kuten akvaarion hommattua? Ei se määrä vaan laatu :)
      Tupakoimatta olin melko pitkään, se tapa kyllä alkaa palautua taas. Onneksi työnantaja tarjoaa ilmaista korvaushoitoa ja muutakin lopetusapua, näillä päästään taas lopettamisen vauhtiin!

      Poista
  2. Meillä myöskin työnantaja kustantaisi hypnoosihoitoja, mutta siihen en ole tohtinut vielä lähteä. :) Itse myöskin tuota olen saanut vähennettyä roimasti ainakin työaikana, kun tupakkapaikka on niin kaukana ettei sinne ainakaan huviksensa viitsi lähteä. Varsinainen työnarkomaani tullut kyllä olevan, kun viime viikon saldoakin katselee. Mutta mukavaa ekstraahan tuo on. Vaikka ei itsellä paljo puhumista tuosta myöskään ole. :)
    Uusi akvaario on edelleen hieman vaiheessa, mutta muut vanhat purkit "tuottavat" kymmeniä euroja viikoittain. Harrastuksellakin voi tienata "ihan mukavasti".

    VastaaPoista