lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tilannepäivitys projektiin Ajellaan, ajellaan..

Ajellaan, ajellaan... Siis häh?

P.Antti päätti viime syksynä seurata, miten pitkälle voi aja yhdellä täydellä tankillisella menovettä. Se miten tämä lasketaan menee niin että kun seuraavan kerran omalla rahalla tankkaisin, on tuo alkuperäinen tankki "tyhjentynyt". Sen sijaan sellaisella rahalla voi tankata loputtomuuksiin asti, mikä ei ole suoraan omasta taskusta.
Miten tämä sitten on mahdollista? Monellakin tapaa. Esimerkiksi jostakin keikkatyöstä voi saada kilometrikorvauksia, jotka ovat ns. ilmaista rahaa --> niillä tankataan. Mysteerishoppaaja voi saada polttonestelahjakortteja ---> niillä tankataan. Kimppakyytiläinen voi antaa korvaukseksi pari euroa ---> niillä tankataan. On myös mahdollista tankata mysteerifirman "piikkiin" toimeksisaaneena --> voisi sanoa että täytyy tankata.

Olen tankannut viimeksi omalla rahalla 23.10.2012. Sen jälkeen olen käyttänyt mm. edellämainuttuja keinoja.
Projektin luonteeseen kuuluu se, että en saa huijata. Esim. kun tiedän että joku sellainen ajo on tulossa mistä olen oikeutettu km-korvauksiin, en voi "käyttää" niitä etukäteen, ainoastaan sen ajon yhteydessä. Näin minun täytyy koko ajan tasaisesti saada menovettä, mikäli haluan pitää tämän kokeilun katkeamattomana. Toistaiseksi tämä on ollut helppoa. Itse asiassa tietynlaisia tankkausta vaativia keikkoja on ollut niin paljon että autoni 40 litran tankki on ollut tämän vuoden puolella lähes koko ajan vähintään 4/5 täynnä.

Tämän kuukauden pystyn tätä kokeilua vielä jatkamaan, huhtikuussa todennäköisesti sitten jatkan kuten suurin osa suomalaisista eli tankkaan omalla rahalla. Toki siihen voi jokin iloinen yllätys vielä tulla.. Toukokuussa kun taas pystyisin jatkamaan projektia. Tiedän siis että on tiettyjä työmatkoja, joista sen tankillisen saan, ja juuri huhtikuussa sellaista ei ole.

Vielä siis tarkat tiedot projektista:
aikaa mennyt 19vkoa, 4 päivää
trippimittarissa kilometrejä 7394!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti