keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Lisätienestiä netissä?

Googlella löytää monenlaista.. Tällä kertaa vastaan paukahti sivusto jota lueskelin läpi. Kaikkia meitä kiinnostaa konstit tienata ylimääräistä rahaa, mielellään vielä helposti ja kotoa käsin.

Osake- ja valuuttakauppa on ilmeisesti melko yleistä netin aikakaudella. Tienaa rahaa pörssissä -sivulta löytyy tietoa mahdollisuudesta tienata ylimääräistä rahaa näillä. Yllätys oli suuri kun huomasin että liittyessään eri treidausfirmojen listoille saa bonuksia joilla päästä nopeammin vauhtiin! Linkistä avautuvan sivun alareunassa on artikkeleita joissa aloittelijalle annetaan vinkkejä miten ja mistä lähteä liikkeelle.
Itse olen sen verran kiireinen että en ehdi aloittaa perehtymään aiheeseen sen suuremmin, ainakaan vielä. Sen sijaan kuulisin mielelläni ihmisten kokemuksia valuuttakaupasta ja osakekaupasta. Tarviiko olla suuren suuri pääoma että osakkeilla saisi jotakin kotiin päin?


Saman sivuston alla löytyy tietoa rahan ansaitsemisesta pokerilla. Tiedän että aihe uhkapeli jakaa mielipiteitä, eikä tästä tarvitse vetää hernepeltoa nokkaansa, mutta kirjoitan kuitenkin nyt aiheesta jota ei ole aiemmin tässä blogissa käsitelty. Ihan sillä perusteella että nettipelaaminen on oikeasti monelle tapa saada itselleen lisää käyttörahaa.
Kaikki ovat kuulleet juttuja suomalaisistakin pokeriammattilaisista (Ilari Sahamies, Patrik Antonius) jotka tienaavat elantonsa nettipokeria pelaten. Kirjoittaja mainitsee tienanneensa n. 50 000€ vuodessa pokerilla ja vedonlyönnillä. Asiaan vihkiytyneet väittävät kyseessä olevan puhtaasti taitopeli, josta pystyy ansaitsemaan kunhan pitää pään viileänä. Ajatus, ja totuus, on se että parempi pelaaja voittaa huonomman pelaajan rahat. Ilmeisesti erityisesti pokeria pystyy harjoittelemaan melko pitkälle erilaisten rekisteröitymisbonuksien avulla, oman rahan tallettamisen tarpeen ollessa suhteellisen pieni. Noista bonuksista on tuolla sivulla myös lisäinfoa. Minusta ei ehkä olisi tienaamaan pokerissa koska olen liian hätäinen, jätänkin voittojen metsästämisen jollekin toiselle. Tai ehkä joskus...
Tienaatko sinä pokerilla? Minkälaisen ajallisen ja rahallisen panostuksen vastineeksi saat lisätuloa, ja aivan erityisesti, miten paljon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti