tiistai 4. kesäkuuta 2013

Säästä juhannusalessa, älä "säästä" juhannusalessa!!

Shopping Carts
Tässä vinkki liittyen juhannusaleen, vaikka ko. keskikesän jälkeistä kulutusjuhlaa ei vielä juhlitakaan. Tai juuri siksi tämä vinkki tulee NYT!

Mieti tosissasi, laita mielellään paperille ylös, mitä sellaisia asioita sinä tarvitset mitä voisit juhannusalesta saada edullisemmin kuin normaalisti!!

Jos olet uuden paistokasarin tarpeessa (kuten minä olen), ja voisit ajatella että kyseistä tuotetta myydään alennuksella parin viikon päästä (johon asti kyllä pärjäät edelliselläkin) voit laittaa sen alennusostolistallesi. Jos haluat uudet verhot, ota ja lisää listalle. Mikäli tarvitset uusia kukkaruukkuja, listalle vain.

Ajatus on se että tiedostat etukäteen tarpeen tietyille asioille. Alennushumun tarkoitus on saada ihmiset ostamaan asioita joita he eivät tarvitse. Kaupat myyvät volyymilla, vähän pienemmällä katteella, mutta tekevät sievoisen voiton silti jokaisen alennusmyynnin yhteydessä. Sinä kuluttajana menetät juuri sen verran rahaa kuin mitä käytät spontaaneihin ostoksiin joita et tarvisi. Mikäli kuitenkin olisit hankkimassa jotain tiettyä joka tapauksessa, voit ajatella säästäväsi mikäli sen alennushintaan saat.

Helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti