perjantai 16. toukokuuta 2014

Viikkoraha 20

Tämä vuosi kuluu ja laukkaa niin nopeasti että ei perässä meinaa pysyä!

Lisää rahaa on saatu haalittua tällä viikolla enemmän kuin viime aikoina yleensä. Totta kai työ rahan eteen on tehty jo aiemmin mutta nyt oli se hetki kun työ palkittiin.
Sekä lisätöistä että blogituloista kertyi yhteensä 333,92€. Hyvä viikko, tosin tilanne taitaa olla se että koko kuukauden parhaimmat tilitykset sain sattumalta saman viikon aikana eikä parempaa viikkoa toukokuulla ole ollut tai ole tulossa.

Ostohyvitys.fi - Tuplabonus kun liityt nyt
Lisäksi posti toi Ostohyvitykseltä kirjeen jossa oli 20€ lahjakortti S-ryhmään. Pidän tuota ehdottomasti Lisäviikkorahaan kuuluvana rahana. Voitin Ostohyvityksen arvonnassa ja siksi tuollainen. Palvelussa varsin hyvä hinta-laatusuhde kun liittyminen on ilmaista. Omiin ostoksiin perustuen saa ns. cashbackia jonka voi siirtää omalle tililleen kun on saanut tarpeeksi saldoa. Mitä enemmän netissä ostaa, sen enemmän saa rahaa ostoksistaan takaisin.

Yhteensä Lisäviikkorahaa tältä viikolta 353,92€.

Lisätöistä noista on suurin osa, mutta alan olla tyytyväinen blogituottoihinkin. Alunperin lähdin vain kokeilemaan että jos sitä kautta jotain olisi mahdollista saada ja nyt voin  todeta että mahdollista se on. Minun on turha tavoitella satojen eurojen kuukausituottoja pelkästään affiliatemarkkinoinnilla tai adsensella, mutta koska tyydyn tähänkin niin mitään ristiriitaa ei ole.

Blogista saatavista tuloista kiinnostunutta kehoitan ehdottomasti liittymään Tradetrackeriin. Edelleen he tarjoavat liittymisbonuksena 10€ alkusaldoa ja sen turvin ensimmäisen tilitysrajan saavuttaminen on helpompaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti