lauantai 31. toukokuuta 2014

Viikkoraha 22

Kuten viikko sitten sanoin, tiesin odottaa tälle viikolle rahaa saapuvaksi. Ostohyvityksen tilityksestä kirjoitinkin viikolla. Se oli ensimmäinen laatuaan minulle päin, tällä todistin itselleni ja miksei kaikille muillekin että palvelu on sitä mitä lupaakin. Pitkään kuitenkin olen hyvitystä kerännyt koska vähänlaisesti mitään tulee ostettua joka tuohon bonukseen oikeuttaa.

Kahdesta paikasta tuli pientä korvausta mysteerikeikkailusta.

Lisäksi sain pulloja ja tölkkejä napattua lenkin yhteydestä mukaani. Itse asiassa suurin löytö oli jo valmiiksi pussitettu ja viety roskakorin viereen. Eihän sitä voinut siihen jättää, parempaa hyötyä nuokin tölkit tekevät siinä vaiheessa kun ne vien kauppaan. Tölkkipussi ja pari yksittäistä pulloa tekivät 2,90€.

Yhteensä lisäviikkorahaa tältä viikolta 118,13€.

Ensi viikolla odotan vähän suurempaa palkkaa maksettavaksi. Sääkin on kai lämpenemässä ja uimarannan läheisyydessä tehtävät lenkit tuovat helposti pullopussiin sisältöä. Tänään juhlitaan monenlaisia päättäjäisiä ja lakkiaisia. Kerääjäluonteet tietävät että hyviä panttiapajia kannattaa kiertää sunnuntaiaamuna. Pieni sisäinen dyykkari herää kyllä henkiin ajatuksesta että lauantaiyönä pimeässä puistoihin tippuneet vaikka-mitkä olisi kiva käydä poimimassa huomenna aamulla. Itsellä on muuta menoa mutta aina haaveilla sopii.

Nyt lähden tekemään vähän keikkoja ja tienaamaan rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti