torstai 23. elokuuta 2012

Vinkki lehtien tilaajille

Oletko erehtynyt tilaamaan lehden puhelinmyyjältä? Tai kenties ihan tarkoituksella tilannut pätkän jotakin lehteä?

Tilauksilla on tapana jatkua kestona, jos niitä ei erikseen peruuta. Tuo peruuttaminen taas unohtuu helposti, ellei sitä tee heti.
Teekin nyt niin, että kirjaudut lehtitalon nettisivuille (tarvitset todennäköisesti asiakasnumeron tai vastaavan, joka löytyy lehdestä tai laskusta), ja muutat samantien tilauksen tyypin määräaikaiseksi.
Kun sen tekee heti, ei ikävä yllätys jatkotilauksen ja laskun muodossa pääse postilaatikkoon saakka.

Irtonumeroiden ostaminenkaan ei tule välttämättä kalliimmaksi. Jos olet lehtihyllyillä yhtään silmäillyt kauppareissujesi yhteydessä, olet huomannut että lehtiä on usein "erikoishintaan", "puoleen hintaan", "tutustumis- ja tarjoushintaan".
Kun tilaa lehteä, on tilaushinta aina verrattu irtonumerohintaan. Tässä ei ole otettu huomioon sitä, että A) monilla lehdillä on tuplanumeroita jotka vähentävät kokonaishintaa
B) sama lehti saattaa kahdesti tai kolmestikin vuodessa myydä numeron puoleen hintaan

Irtonumerolukijalla on sekin hyvä puoli, että maksaa vain lukemastaan. Jos uusin numero näyttää silmäillen ei-kiinnostavalta, sen voi jättää ostamatta...

1 kommentti:

  1. Joskus lehtitilauksen yhteydessä saa tilaajalahjan, joka voi olla arvokkaampi kuin lehdestä maksamasi summa. Yksi tuttu antoi kolmelle sisaren lapselle joululahjaksi lehtitilauksen kullekin (määräaikaisen) ja sai jokaisesta lehtitilauksesta tosi kivat tilaajalahjat, jotka antoi myös lahjoiksi jouluna.

    VastaaPoista