tiistai 9. heinäkuuta 2013

Päivän Viisi Vinkkiä lomailijalle!

Kesälomalla tulee helposti tuhlattua enemmän rahaa kuin mitä yleensä. Monelle se on odotettu kuluerä / ajanjakso, eikä taaloja lasketa niin tarkasti. Useissa talouksissa kuitenkaan ei ole mahdollisuuksia tuhlata yhtään sen enempää lomalla kuin arkenakaan.

Päivän vinkit lomailijoille:

- Auringonotto parvekkeella, terassilla, aurinkorannalla. Napit korviin tai radio päälle, nauti olosta! (Helpottaa nauttimista jos aurinko paistaa.)
- Kirjasto tarjoaa ilmaista kesäluettavaa mikäli omista hyllyistä ei sopivaa lukemista löydy. Lomalla on aikaa lukea vaikka tuntitolkulla!
- Mehupullo, termoskahvit, retkileivät ym. laukkuun ja kaupungin parhaalle nurtsille tai puistoon oleskelemaan, tai fillariretkelle ja evästauko paikassa x.
- Helsingissä lapsiperheet pääsevät halvalla, kun puistoissa tarjoillaan mukuloille ilmaista ruokaa. Puistoretki voi kestää näin melkein koko päivän kun aikuiset huoltavat itsensä esim. omin eväin.
- Koska olet viimeksi käynyt kotipaikkakuntasi museoissa, näyttelyissä, muistomerkeillä jne.? Varmasti osa tarjonnasta on ilmaista. Kesäaikaan voi saada vielä ohjattuja kierroksia ja tietopaketteja mitä muina vuodenaikoina ei ole tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti