lauantai 6. heinäkuuta 2013

Tuotetestaajaksi Hopottajiin II

Jokin aika sitten kirjoitin suosittelumedia Hopottajista.
Nyt on oiva aika muistuttaa tuosta, sillä tarjolla olisi herkullinen kampanja.. Ja toivon mukaan kesän aikana monta kampanjaa lisää! Moni lukija pitää aivan varmasti joko omaa blogia, on aktiivinen Facebookissa tai Twitterissä, tai muuten vain on sosiaalinen. Ja kun joku noista osuu kohdilleen niin suosittelumediassa mukana oleminen on helppoa.
Alla vielä siitä, mitä hopottaminen oikeastaan onkaan:


Haluatko mahdollisuuden saada tuotteita itsellesi testattavaksi, aivan ilmaiseksi? Liity Hopottajat -suosittelumediaan. Hopottajien kautta sinulla on mahdollisuus osallistua kampanjoihin joissa tarkoituksenasi on testata kampanjatuotetta, kertoa mielipiteesi siitä sekä jakaa tuotetietoutta ystävillesi. Voit kertoa kampanjoistasi tutuille ja tuntemattomille kasvokkain, Facebookissa, Twitterissä, blogissasi tai jossakin muussa sosiaalisessa mediassa!


Liity mukaan nyt!

Käyttämällä suosittelukoodia HOP11772 rekisteröitymisesi yhteydessä annat Lisäviikkorahalle pisteitä. Hopottajissa voi kerätä pisteitä hopottamalla ja keräämällä uusia jäseniä. Pisteillä saavuttaa eri tasoja, jotka vaikuttavat esim. arvontojen palkintojen suuruuteen! Rekisteröidyttyäsi saat oman suosittelukoodin jota voit käyttää edelleen pyytäessäsi uusia jäseniä mukaan.

Muista koodi HOP11772, rekisteröitymään pääset tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti