perjantai 14. syyskuuta 2012

Blogi tuottamaan

Yleisimmin käytössä olevien blogien tai muiden nettisivujen mainoskumppaniohjelmien lisäksi on olemassa tämä varsin kätevä ohjelma, NetBooster. Olen sen aiemminkin maininnut, mutta nyt kerron miten se eroaa muista.

Netboosteriin liittymisessä ei ole mitään sen monimutkaisempaa kuin muidenkaan vastaavien ohjelmien. Siihen voi liittyä yksityishenkilö, ilman mitää toiminimiä tmv. Hakemuksen käsittelyssä menee jonkun verran aikaa, joten samana päivänä ei mitään tule tapahtumaan. Päätöksen ohjelmaan hyväksymisestä saa sähköpostiin.
Samalle käyttäjätilille voi hakuvaiheessa, ja myöhemminkin liittää useampia nettisivuja, esim. blogi ja facebook-sivut.
Netboosterin etuihin kuuluu se, että useimmat ohjelmat ovat avoimia, tarkoittaen sitä, että itse ohjelmaan hyväksytty saa automaattisesti hyväksynnän käyttää eri mainostajien materiaalia. Muissa ohjelmissa käytäntö on sellainen, että eri mainostajilta anotaan lupa heidän kampanjaan, ja tätä lupaa odotellessa menee mitä tahansa päivästä kahteen viikkoon. Netboosterissa tavallaan riittää vain se yksi odotus, kun hakemus on käsittelyssä. Vain joissain kampanjoissa tarvitaan erikseen vielä hyväksyntä mainostajalta.

Itse olen muutaman mainoksen eri sivustoille sijoittanut tätä käyttäen, enkä vielä voi sanoa tuottaako se mitään, tai jos tuottaa niin minkälaisella aikataululla. Mahdollisia senttien kertymisiä voi olla seuraavaan kuukausikatsaukseen mennessä, kenties..

Tämä on helppokäyttöistä, ja oikeastaan todella mielenkiintoista, seurata ja katsella erilaisten mainosohjelmien kampanjoita ja heidän materiaalejaan.

Laita hakemus vetämään, jos jonkunlaisen, minkälaisen tahansa, nettisivun ohjaksissa olet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti