torstai 27. syyskuuta 2012

Tumppaamalla säästäminen

Suomalaisten tupakointi vähenee pikkuhiljaa, vuosi vuodelta. Jokin saa ihmiset rohkaistumaan ja kokeilemaan, josko he pystyisivät elämään ilman tupakkaa, ja monet havahtuvatkin siihen että pystyvät!

Jos vielä poltat, pistä todella mietintään tapasi taloudellisia puolia. Aski päivässä on noin 150 euroa kuukaudessa. Tupakan verotus nousee koko ajan ja samaten hinta minkä siitä maksat.

Sähkötupakka on monella ollut onnistumisen avain, kun muut konstit on käytetty. Siitähän on väännetty ja käännetty, onko se oikeasti laillista vai ei, mutta onhan se.

Sähkötupakkaa ei käsittääkseni myydä kaupoissa, mutta netistä niitä saa. Kokeileminen maksaa vain muutaman tupakka-askin verran joten paljon ei menetä vaikka lopettaminen ei onnistuisikaan. Kokeilla kannattaa aina!
Itse ajattelin ostaa vink-vink-vinkiksi joululahjaksi eräälle tällaisen.
Sähkösavukkeen tarkoitus on tarjota käyttäjälle vastaava elämys, jonka normaalin tupakan polttaminen aiheuttaa. Sähkösavukkeessa savu tuotetaan nesteen avulla. Nesteitä on saatavilla useita makuja laidasta laitaan. Sähkösavukkeen etu normaaliin savukkeeseen verratuna on se, että se ei sisällä tervaa, häkää tai muita normaalin savukkeen myrkkyjä.

Nikotiinitonta täyttönestettä sähkötupakka-tuotteisiin voi tilata vapaasti Suomesta ja ulkomailta.
Eigars-verkkokaupan laitteet ja nikotiininesteet tulevat ETA-alueelta, joten nikotiininesteiden tilaaminen omaan käyttöön on sallittua.


Eigars sähkösavukkeet - Tilaa nyt verkkokaupastamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti