keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mystery shoppereita haussa!

Haluatko mysteeriostajaksi? Suosittelen. Itsellä tänä vuonna tällä hetkellä 54 keikkaa tehtynä. Ensi viikolle sovittuna kaksi lisää. Pikku hiljaa homma laajentuu kun eri firmoja tulee kohdallani kuvioon mukaan ja sitä kautta tilaaja-asiakkaiden kirjokin laajenee koskemaan elämän eri osa-alueita yhä kokonaisvaltaisemmin.
Kaikista hienointa olisi jos pienemmät firmat / ketjut lähestyisivät näissä merkeissä, nuohan tuppaavat olemaan isoja nimiä jotka mysteereitä käyttävät..

Luin juuri naisesta joka jenkkilässä teki mysteeriostajana vuodessa 14 000 dollarin tienestin. Tosin hän teki hommia päivittäin, ehkä jopa pakonomaisesti. Kuitenkin vuodessa tienasi reilun summan ja osti auton. Käteisellä. Vähän eri juttu kuin mitä Lisäviikkoraha pyrkii tekemään. Mutta ei sen väliä.

Tällä hetkellä parikin eri firmaa etsii mysteeriostajia riveihinä. Löydätte kyllä kun vähän googletatte. Tai sitten etsitte eri työnhakuportaalien kautta.

Jos joku tietää jonkun tahon joka näitä hommia tarjoaa, tai jos vaikka haluatte kertoa omia kokemuksia mysteerihommista, niin laittakaa sähköpostia
lisaviikkoraha ( at ) gmail.com
Näin miettii keskellä viikkoa P.Antti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti