tiistai 2. huhtikuuta 2013

Vinkki ateriapassien ym. etukorttien hyödyntämiseen

Lähes jokaisessa kuppilassa ja ravintoloissakin on omat etupassinsa, johon keräten leimoja saa kuudennen tai 11. ruoan / juoman ilmaiseksi. Tai siis "ilmaiseksi". On itsestäänselvää että tuon ilmaisen mikä-onkaan kate on saatu jo aiemmista ostoksista. Leimajärjestelmät ovat yksinkertaisesti pyrkimys sitouttamaan asiakas tiettyyn paikkaan / ketjuun, tuomaan rahaa sisään.

Mikäli käyt harvakseltaan eri paikoissa joista leimoja saa, olet ehkä törmännyt tilanteeseen jossa passi on mennyt vanhaksi. Yleensähän näissä on 6- 12kk voimassaoloaika ensimmäisestä leimasta lähtien. Seuraava keino toimii lähes varmasti (itsellä ainakin onnistunut aina):

Kun passi on menossa vanhaksi niin että tiedät jääväsi ilman "ilmaista hyötyä", tee niin että otatkin yhden kerran uuden passin ja siihen leiman. Myöhemmin käyt yhdistämässä leimat yhdelle kortille. Tuohon uuteen korttiin alkaa oikeastaan aina raksuttamaan uusi 6 - 12 kk ajanjakso, ja lopulta saat "ilmaisen" ruoan / juoman kun passi täyttyy. Näin harvakseltaan herkutteleva / kahvittelevakin saa tasoitettua kirpeän hintaisia ravintola- ja kahvilatuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti