torstai 11. huhtikuuta 2013

Reklamaatio + tuotehyvitys

Tänään posti toi kirjeen, jonka sisältöä arvelin jonkinlaiseksi lahjakortiksi. Viime viikolla jouduin (tai siis sain, teen erittäin mielelläni reklamaatioita silloin kun siihen on aihetta) antamaan rakentavaa palautetta elintarviketuotteesta, joka oli varsin viallinen. Roskiskamaa. Tuote itsessään oli halpa mutta se oli senkertaisen päivällisen pääraaka-aine, joten ruoka jäi leipälinjalle.

Kirjeen avattuani löysin pahoitteluviestin, jonka sisällä oli viiden euron seteli. Kummastelin ensin, mutta muistin että saman puljun edellinen hyvityskin oli käteistä rahaa! No, ei kai siinä mitään, seteli kukkaroon ja hyvillä mielin taas. Täytyy sanoa että samaa tuotetta en enää koskaan tule ostamaan vaikka vakuuttelivat laittavansa tietoa valmistajalle tuoteseurannan vahvistamiseksi.

Muutenkin hyvä päivä. Tein mystery shopping -keikan nro 57, sekä sain tietää saavani ilmaisliput erääseen suureen kesätapahtumaan (minne olisin muutenkin ollut menosa). Lipun antaa kakkostyöpaikka kiitokseksi avusta. Sopii P.Antille! Lippujen mukana tulee ruoka- ja juomaetuudet, joten kokonaissäästö parin sadan luokkaa.

Katsoin myös että kolikkopurkki alkaa taas olla täysi, viitisenkymmentä euroa siellä varmaankin on. Aina jaksaa hämmästyttää miten nopeasti pienistä kolikoista tulee täysiä euroja ja kymmeniä euroja kasaan.
Polkupyörä pitäisi laittaa kesäkuntoon taas, saa liikunnan lisäksi napata kaikki nyt jo houkuttelevat pullot teiden varsilta maleksimasta parempaan talteen.

Hyvä päivä, näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti