keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Iltalenkin satoa






Keskiviikkoilta. Aurinkoinen ja lämmin. Muuta ei tarvitakaan kun pullonkerääjä lähtee iltalenkille. Harmikseni pullopussit unohdin kotiin, ja ensimmäiset löytötölkit täytyi kuljettaa kädessä. Onneksi roskiksesta löytyi pelastus, nimittäin isohko selkäreppu (ja aivan tolkuton määrä tölkkejä, ja käristemakkaraa). Aivan täysin ehjä, ei ollenkaan rääsyinen tai edes kulunut. Kelpaa. Ehjää reppua minulla ei olekaan. Repun lisäksi löytyi pian muovipussikin maasta, ja sitä tarvittiinkin. Kuten kuvasta voi päätellä, reppu täyttyi ääriään myöden, puolentoista tunnin lenkillä. Tätä tahtia viikon loppuessa panteista saatava lisäviikkoraha on pullojen suhteen suurin. Katsotaan.

Dyykkihylkäyksiin kuuluu tänään oikean kokoinen, fikusnnäköinen musta perushuppari. Päätin sen jättää koska se oli kostea, eikä se oikein houkuttanut. Käristemakkaroita ainoastaan ihmettelin, en toki ottanut auringonpaisteesta.
Aamulla taidan ehkä mennä samaan paikkaan, sinne jäi yksi suuri juhlijajoukko remuamaan, ja joen varresta löytyi paikka mihin virta on kaislikkoon kuljettanut ties kuinka pitkällä aikavälillä tavaraa. Kaislikossa näkyi puolenkymmentä tölkkiä, mutta siellä on varmasti paljon enemmän piilossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti