lauantai 7. heinäkuuta 2012

Perjantaiyön löytöjä

Valmiiksi aseteltu pullonkerääjää varten.
Olin eilen aivan muissa asioissa liikenteessä, mutta kotimatkalla en malttanut jättää tilaisuuksia käyttämättä. Viikonloppuna tietysti ihmiset ovat liikenteessä ja sitä mukaa löytyy pullojakin.
Kaupunkikiertely keräysmielessä ei ole minun asiani, jätän sen muille. Mutta tosiaan kotimatkalla pysähtelin kun rahaa pientareilla näin.
Eräässä puistossa oli kuvan näky. Pullot valmiiksi vierekkäin kerättynä. Olivatpa mahdolliset roskatkin vieneet pois. Näiden lisäksi saman puiston pusikot olivat täynnä tölkkejä. Niiden keräämiseen kului hyvä tovi.


Tapaus pyörä. Aivan täysin keskelle pyörätietä oli jätetty polkupyörä. Se lojui sellaisen polun varrella, jonka läheisyydessä ei ole mitään. Luultavasti sillä oli kaaduttu koska kumi oli puhki ja vanne kierä. Ja sen vuoksi hylätty. No samapa tuo, kuljetin sitten pyörän vähän paremmalle paikalle.. Täytyy vain ihmetellä mikä saa ihmiset heittämään kaiken mahdollisen maahan noin vaan, niin kuin roskan. Koolla ei näy olevan mitään väliä. Pyörää ei edes päässyt kiertämään tiellä, sen verran kokonaisvaltaisesti se oli siihen levitetty.

Myöhemmin tänään lasken kuluneen viikon viikkorahan suuruuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti