perjantai 19. lokakuuta 2012

3. askel jouluun

Kolmas jouluvinkki / jouluun valmistautumisen niksi koskee niitä ihmisiä, jotka aikovat käyttää joko koko aaton tai osan aatosta ilahduttaakseen muita.
Jos olet aattona muiden kotona vieraileva pukki, muori, tonttu, tai kuulut ryhmään joka on sekoitus edellä mainituista, toimi seuraavasti:

1. Valmistaudu hyvissä ajoin! Puvut, "roolitus", aikataulut jne. selkeästi itselle paperille ylös.
2. Ilmoituksia alkaa tulla jo marraskuussa. Parhaimmat ja vakuuttavimmat valitaan ensimmäisenä. Mieti miten, missä ja milloin haluat ilmoittaa itsestäsi.
3. Koska vielä on paljon aikaa, rakenna itsellesi sivu. Ilmaisblogialusta Blogger tarjoaa loistavan väylän tehdä itselle kätevä ilmoitussivu kuvineen, teksteineen, tärkeine tietoineen "pukitusalueesta" ja aikatauluista.
4. Katsele mitä hintataso on alueellasi ollut aiempina vuosina. Mukauta palvelusi sen mukaan. Liian paljon tai liian vähän pyytävää pukkia epäillään; juoppopukkien tarinat kiertävät joka ikinen vuosi.
5. Erotu muista. Ilmoita esimerkiksi pukituksesi palkkioon kuuluvan itse leipomiasi pipareita, joulukoristeita tai muuta yllätystä.
6. Tekemäsi sivu jää omaksesi jota voit hyödyntää tulevina vuosinakin!

Tip-tap-tip-tap-tipe-tipe-tip-tap...

Kokoan joulun askelia pitkin pimenevää syksyä, ja linkitän halukkaiden pukkien ja muorien sivuja mikäli ne ovat soveliaita. P.Antti kokoaa myös oman jouluisen sivuston, jonne pukkipalveluita voin laittaa.
Yhteyden saa lisaviikkoraha ät gmail piste com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti