torstai 11. lokakuuta 2012

Mystery shopper V - projekti ilmainen risteily

Mysteeriostajana tarpeeksi mallikkaasti toimiminen tuo kivasti lisähommaa koko ajan. Tänään sain taas lisäkeikkoja, tällä kertaa erilaisiin huonekaluliikkeisiin.
On melkein uskomatonta miten paljon näitä keikkoja on tullut. Kotikaupungissani on toki lähes kaikki koko maan laajuiset myymäläketjut edustettuna, ja kun iso ketju palvelun tilaa, se kaiketi suoritetaan melko kattavasti ympäri Suomen.

Tämän kertainen keikkasetti tuo palkkioksi vapaavalintaisesti lahjakortteja. Ajattelin ottaa bensalahjakortteja, joita keikkojen jälkeen on kaikkiaan 60€ edestä. Nämä käytän risteilyyn noin kuukauden kuluttua, ja itse asiassa tuosta risteilystä teen projektin, josta aion selvitä täysin ilmaiseksi.

Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä:
  • risteily varattu (ilmainen, sain lahjakortin)
  • dieselit tulee katettua mysteeriostokeikoista
  • aamiainen risteilylle tilattu ja maksettu (lisäviikkorahoista)
Vielä täytyy saada säästettyä käyttö- ja kulurahaa tulevista viikkorahoista. Viime viikon rahat menivät jo, vaikka alunperin ajattelin niitä kohdentaa tulevaan reissuun. Mutta tässä on vielä kuukausi aikaa.

Haluatko "harjoitella" mystery shoppaajan roolia? Keikkoja odotellessa tee arvioita haluamistasi palveluista! Ravintolat, vaatekaupat, kahvilat jne. Saat hyvää harjoitusta kun pidät silmällä kaupunkisi palvelujen laatua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti