torstai 25. lokakuuta 2012

Mystery shopping VI

Mysteeriostajana mainetta ja kunniaa (no just..) niittänyt P.Antti on liittynyt moneen eri paneeliin tehdäkseen mitä erilaisimpia arviointikeikkoja.
Miten hauskaa olisikaan haamuostajana käydä ensin vaikka vaatekaupassa ja ravintolassa, sitten kierrellä jokin erikoistavarakauppa ja käydä vaikka otattamassa passikuvat valokuvaamosta ja lopulta rentoutua uimahallissa uiden ja saunoen.. Ihan mahdollista mutta epätodennäköistä.

Mitenkähän polla kestäisi jos sitä haalii itselleen eri toimitsijoiden keikkoja samalle päivälle? Jos käyttäisikin vapaapäivän pelkästään erilaisia koeostajan tehtäviä tehden. Autoon mukaan kasa paperia johon purkaa tärkeimmät kunkin keikan jälkeen, että muistaa yksityiskohdat oikein kun syöttää käyntiraporttia koneelle.

Katsotaan miten käy. Kohdallani on tällä hetkellä kaksi aktiivista toimijaa joilta keikkoja saan, ja useaan on hakemus lähetetty. Näistä kahdesta kohdallani olevasta toinen on selkeästi mielekkäämpi, keikkojen monipuolisuuden ja totta puhuen paremopien korvaustenkin vuoksi.

Loppuviikosta taas yksi mysteeriostoskeikka itselle uuteen paikkaan! Tämä tarkoittaa korvausta myös tälle viikolle. Onko se lisäansiota vai säästämistä, vai molempia?

3 kommenttia:

  1. Mites kyseleekö firmat, että ootko jonkin muunki firman leivissä samoissa hommissa? Ettei tuu jotain ristiriitaa tai muuta sellasta ettei sopis olla samois hommis eri firmoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne ole ainakaan tähän mennessä mitään kyselleet. Tärkeämpää tuntuu olevan se, että ei ole niissä firmoissa nyt tai menneisyydessä työskennellyt mihin asiointeja tekee.

      Noilla firmoilla on eri yritysasiakkaat, eli sinänsä päällekkäisiä käyntejäkään ei voi tulla. Kunhan itse asiansa kunnolla tekee ei kenelläkään pitäisi olla nokan koputtamista.

      Poista
    2. Itse asiassa sain selville sellaisen asian, että mikäli on tehnyt ns. jatkuvan sopimuksen kanssa, ei voi tehdä säännöllisesti hommia toiselle, kilpailevalle yritykselle. Kirjoitan tästä varmastikin oman postauksen jossakin vaiheessa.

      Poista