perjantai 3. toukokuuta 2013

Dyykkaustaidot ruosteessa

Kävin tänään varta vasten eräässä paikassa joka kesäisin on pullojen ja löytötavaran keidas. Arvelin että tuossa osin puistomaisessa rauhallisessa paikassa on ollut reippaasti vapun juhlijoita, ja heidän jäljiltään saattaisi löytyä kaikenlaista.
Yhdistin siis lenkin tähän eksploraatioon. Ensimmäiseksi virheeksi huomasin jo matkalla minkäänlaisen pussin tai repun puutteen. Jos vaikka jotakin löytäisinkin, joutuisin tyytymään pyörän joppariin.

Tuossa paikassa on kolme avoroskista joihin heitetään kaikki mahdollinen alueella olevan roska. Sieltä voi löytyä vaikka viimeiselle ristiretkelle illanviettoon otetty pallogrilli. Yksi roskis tarjosikin jo päältä päin reippaasti tölkkejä otettavaksi, mutta... Mitä teki P.Antti? Jätti pantit sinne roskikseen!! En kehdannut tonkia roskista koska lähistöllä oli muitakin ihmisiä. Talvi on tehnyt tepposet, yleensä nimittäin sillä ei ole mitään väliä onko muita ihmisiä näköpiirissä vai ei, mutta nyt lähistöllä leikkivät lapset vanhempineen saivat minut tyytymään vain katseluun, en kehdannut kulkea kaljatölkkien kanssa yleisellä paikalla. Miksi? En todellakaan tiedä. Siellä olisi voinut olla vaikka mitä muutakin, höh.

Panttien kerääminen on P.Antin hommaa, siksipä täytyy terästäytyä heti paikalla ennen kuin sesonki varsinaisesti alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti