lauantai 25. toukokuuta 2013

Viikkoraha 21

Taas on mennyt viikko ahkeroiden ja touhuten kaikenlaista, ja nyt on aika katsoa mitä olisi Lisäviikkorahaa kertynyt.

Lenkkeily virkistää ja lenkeiltä löytyi jo kivasti pullojakin. Petrasin edellisviikoista ja uskaltauduin taas penkomaan puskia ja ojanpohjia.

Yhdeltä lenkiltä kotiin tuli pulloja euron verran, toiselta lenkiltä joitain kymmeniä senttejä, jne.
Yhteensä palautuspulloja ja -tölkkejä viikon aikana kertyi 3,20€ arvosta.
Nämä menevät isoon säkkiin odottamaan palautusta "sitten joskus".

Blogimainoksiin liittyen tuli tilitys tässä viikolla. Hyvin harvoin tästä blogista tulee minkäänlaista rahavirtaa, aivan selkeästi tulevat parista toisesta sivustosta mitän pidän. Tilityksenä kiva summa, 71,79€.

Sain mysteerishoppauksen merkeissä erään kivan palkkion, joka ei ollut rahaa vaan siihen verrattava hyödyke. Itse en kuitenkaan tuolla mitään juuri tehnyt joten myin sen tutulle. Tästä sain rahaa 40€.

Yhteensä viikon Lisäviikkoraha 114,99€. Erittäin kiva. Minulla oli mahdollisuus lähteä suurella tuttavaporukalla päiväreissulle toiseen kaupunkiin, ja otin suunnilleen tuon viikkorahan verran rahaa käytettäväksi ajatuksella "en laske mitään". Ja näin sitten kävikin.

Viikon aikana tein mysteerikeikkoja yli kaksikymmentä kun lasketaan mukaan ne jotka vielä tänään ja huomenna teen. Näistä pitäisi tulla palkkoja maksuun ensi viikolla, katsotaan miten se vaikuttaa viikkorahan määrään. Yksi käsittämättömän suuri palkkio tulee ehkä, en ole ihan varma, toivottavasti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti