sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Taas reklamoitiin..

Vähän itse asiassa hävettää, sen verran tulikivenkatkuista tekstiä laitoin erääseen vaatekauppaan yön pimeinä tunteina yliväsyneenä (on yleensä paras hetki kirjoitella mitä tahansa kun väsyneenä itsesensuuri on nollissa)..
Aivan aiheesta laitoin reklamaation, kun selkeästi tämän vaateketjun tuotteet ovat kärsineet laadussa progressiivisesti jo pitkään. Riman alitus oli se, että kun tilasin kaksi samanlaista paitaa, molemmat menivät pilalle jo ensimmäisessä pesussa. Kyllä, pesin ohjeen mukaan. Pesin vielä eri aikaan, ja ensimmäisen pilaantumisen jälkeen pesin toisen hellemmällä ohjelmalla. No, muodottomia kutistuneita paitoja sitten pitämään..

Sääli sitä asiakaspalvelun henkilöä joka joutui asiaani käsittelemään.. Kerroin mm. että mikäli haluaisin käyttää kertakäyttövaatteita, pukeutuisin paperiin. Krhöm..
Sain melko nopeasti vastauksen jossa asiallisesti pyydettiin anteeksi ja kerrottiin hyvityksestä joka näkyy laskun loppusummassa.

Hassua on se että lopulta olen hieman häpeissäni siitä että sain nikkeliä kullan sijasta ja uskalsin mainita sen myyjälle. Ei sen niin pitäisi mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti