sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannusale alkaa ja rahat loppu

Onko juhannuksen jälkeen rahat loppu? Joko syystä, että juhlittua tuli liikaa, tai ihan vain koska ne ovat loppu?
Tänään, ja huomenna kannattaa hyödyntää kauppojen alennushintaan myytävät elintarvikkeet. Pyhien aikaan noita aletuotteita on yleensä aina enemmän.
Nythän alkaa myös suuret alennusmyynnit kaikessa. Sellaiselle tuo ei haittaa, joka ei mitään tarvitse, mutta onhan se tympeää jos joku tietty asia on kiikarissa, eikä ole mahdollisuutta sitä ostaa. Jos tilipäivä on kuun vaihteessa, pitää vielä viikon verran odotella.. Ehkä odotettu, tietty alennus tai tuote on jo mennyt. Valintoja, valintoja.. Mitäs menit juhlimaan liiaksi juhannuksena. Jos et juhlinut, sinun täytyy vain tehdä sotasuunnitelma miten hankinnat kustantaa.
Itse kierrän alemyynnit kaukaa, sillä en kai tarvitse mitään ruoan lisäksi juuri nyt. Houkutukset kävisivät liian suureksi, ja tuhlaisin vähän rahani turhuuksiin jos kaupoille lähtisin.

Jos olet yhtään herkutellut jussin vieton aikana, voi nyt ottaa rauhallisemmin. Tee edullista kotiruokaa suurempi määrä, jota syö useamman päivän. Onhan noita, sentinvenytyskeinoja. Terveellisen lenkkeilyn puitteissa voi lähteä pullojahtiin ja siinä tienata joitain senttejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti