maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kilpailuttaminen on säästämistä

Mitä tahansa oletkin ostamassa tai suunnittelet hankkimista, muista kilpailuttaa!
Oli kyse sähköstä, matkasta, autosta jne. Vaikka olisit tälläkin hetkellä tyytyväinen vaikka sähköyhtiöösi, ota selvää asioista ja kilpailuta eri yhtiöitä. Saatat yllättykseksesi saada pitää palvelun sellaisenaan, mutta edullisemmalla hinnalla. Erityisesti sähköyhtiöt kannattaa tarkistaa. Puhelinoperaattorit pommittavat meitä itsekin aktiivisesti, mutta aina voi miettiä olisiko puhelinlaskulle / nettilaskulle mahdollista tehdä jotakin. Perheen sisäiset puhelut pystyy järjestämään jopa ilmaisiksi, kun vain operaattori on oikea.

Ne teistä / meistä joilla on lainaa tai harkitsee lainan ottamista, on kysely ja kilpailuttaminen vielä tärkeämpää! Kaikki säästö on lisätuloa, joten aina tuttua ja turvallista ei kannata suoraan valita. Kulman takana voi odottaa jotakin parempaa (halvempaa). Erityisesti kulutusluottojen koroissa on suurta vaihtelua. Hakemuksia voi tehdä yksitellen eri paikkoihin, tai sitten voi valita helpomman tavan; tehdä yksi hakemus ja saada samassa paketissa monta tarjousta.



Lainapalmu.fi - Pikalainavertailu

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sähkön hinnassa on huomioitava myös paikallisen sähkölaitoksen sähkösiirtoverkon omistus.
      Jos maksat kahta laskua maksat kahden laskun pankki maksut ellet lämmitä sähköllä kannatta harkita..

      kirjoitusvirheen korjaus

      Poista
    2. Hei!
      Sähkönsiirron osuus selviää kun sopimuksen uuden yhtiön kanssa tekee. Tottakai se täytyy ottaa huomioon.
      Kahdesta eri laskusta tuskin tulee lisäpankkimaksuja, ellei jokaista lappua tiskillä maksata. Nettipankin kautta taitaa useimmat operoida.

      Poista